Friday, August 13, 2010

coretan siti hajar


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
mentang-mentang bulan puasa, baru teringat nak bagi salam? hehe.

sebagai kakak yang mithali, kurus dan berwibawa, saya dengan gigihnya membuat spot check ke bilik adik-adik. nak tengoklah, sama ada depa ni tdoq ka, stady ka, dok bermessage ka kan. dan JENG JENG JENGGG. seorang tengah buat homework sambil try kasut raya dan seorang lagi tengah menilik tahap kegebuan muka di cermin. ok, tidak mengapa!

sebagai kak yang mithali, kurus dan berwibawa juga, tanpa segan silu, saya tertarik akan kertas yang ditampal di softboard mereka. dan saya tahu, itu pasti kepunyaan siti hajar, si penilik muka di cermin itu. kertas tu saya rasa mungkin hasil ceramah motivasi pmr kat skolah dia kot. sangat menarik. saya susah payah scan tanpa belas kasihan, khas untuk tatapan anda semua tau. bagus tak saya?? hehe. silakan enjoy the pictures~


ciri calon suami pon ada? eh, sama taste la kita. hihi~


ni mungkin senarai jasa-jasa ibu kot.
amaran kepada anda, siti hajar memang tidak berseni langsung. harap maklum.
esok: konfem, kena buat kelas intensif bahasa untuk dia. harus!!!



hehe. good luck for your pmr, my dearest siti hajar~
(jikalau anda mengenali suspek, jangan bagitau dia saya scan dan post benda ni ok. kerjasama anda amatlah dihargai)
sekian.


3 comments:

  1. kem salam kt kembar gebu i k. soh die blja rjin2 ;)

    ReplyDelete
  2. bel: haha.. eja betul2 yer.. soleh~

    IJAH: baik.. =)

    ReplyDelete